Veckans utmaning

Godmorgon vänner!

Här skiner solen och sommaren hänger i luften. Jag har precis lämnat Sophie på förskolan och väntar på min klipptid, dags att fräscha upp håret innan semestern.

Den här veckan har jag och min lilla stjärna en utmaning. Micke är i Köpenhamn och jobbar vilket innebär tre dagar och två nätter helt på egen hand. Minst sagt utmanande, men också roligt! Hela dagen igår gick åt till veckans förberedelser, vi lagade mat och gjorde matlådor, bakade bröd, tvättade och plockade, allt för att dagarna ska flyta på så smidigt som möjligt. Det är tufft nog att vara ensam med ett eller flera barn, och här vill jag skicka extra många tankar till alla ensamstående, men vi är nästan beroende av att vara två och hjälpas åt.

Hur som helst så ska det bli väldigt roligt att ha tre dagar själv med mitt lilla stjärnskott, och jag är övertygad om att jag kommer komma stärkt ut på andra sidan. Hittills har det gått över förväntan.

I eftermiddag är det sommarfest på förskolan med efterföljande picknick och risk för gråtfest när barnen ska sjunga sommarsånger. Imorgon och på onsdag är det jobb som vanligt. Imorgon får jag dessutom hjälp av mamma att hämta så att jag kan jobba lite längre och sen är det bara onsdagen kvar. Den största utmaningen ligger i att vara helt själv på morgonen och se till att jag hinner göra mig iordning för jobb och att vi båda får i oss frukost och hinner till förskolan i tid (och jobbet så klart). Det kommer att bli tidigare morgnar för min del för att hinna med men också massor med extra kvällsmys nu när maten är färdiglagad för hela veckan och kanske att vi kan klämma in ett litet pyjamasparty..

To be continued.. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *