Dagens kontor

Hej från värmen!

Har förstått att det blivit höst hemma och hur galet det än låter så kommer hösten även här. Varma fläktar på kvällen har bytts mot ljumma och det är något svalare på bara några dagar. Jag ska inte klaga, vi har tre veckor kvar i paradiset men det är en tydlig skillnad.

Idag har vi (otippat) badat i poolen hela dagen och min lilla stjärna fortsätter att imponera. Från att till och från ha varit skeptisk mot poolen har hon idag kastat sig handlöst i den stora poolen med simpuffar på och pappas stora famn att landa i. Upp och ner, upp och ner, upp och ner i drygt en timme. Fantastiskt med barn och deras orädlsa för nya saker.

Har precis skickat iväg Micke för ett par timmars egentid i närmsta galleria och själv sitter jag på terassen med datorn och två sovande barn inomhus. Jag har fått en fråga ifrån patientföreningen ifall jag kan tänka mig att skriva en föräldraberättelse kring hur tiden efter diagnosen varit och vilket stöd vi fått från vården, vad som varit bra och vad som kanske varit mindre bra. Så kvällens uppgift är att få ner de senaste tre åren på max två A4 och sedan maila kansliet. Berättelsen kommer sedan att publiceras på riksorganisationen Sällsynta diagnosers hemsida, Facebook och andra sociala medier. Jag känner mig hedrad att ha fått frågan och hoppas att jag kan leverera. Självklart säger jag till när den finns uppe så att den som vill kan läsa.

Imorgon kommer min mamma och hennes man på besök ett par dagar så då kan det bli något mer sällan mellan inläggen, men jag håller er uppdaterade!

Det är för övrigt helt fantastiskt att se förändringen i huden på så kort tid, borta är rödheten och torrheten och kvar finns bara superlen och välmående hud. Ansiktet är det som tagit längst tid att läka men nu är även det på bättringsvägen.

Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *