Äventyr!

Godkväll!

Hoppas ni alla har det bra, vad ni än gör.

Vi har det hur bra som helst. Dagarna med mamma och hennes man bara swishade förbi och vi hann se och uppleva massor tillsammans. Vi tog en båttur över till Marbella och strosade i gamla stan där, åt god mat – både hemma och på restaurang, hängde vid poolen och som pricken över i fick jag och mamma till en ridtur i ett naturreservat uppe i bergen. Sjukt häftigt sätt att uppleva den spanska naturen på. Väldigt kul att tillfälligt vara tillbaka på hästryggen också, även om det kändes i kroppen att det var längesen.

Nu har de åkt hem för ett par dagar sedan och vi kör på med familjetid. Imorgon väntar en utflykt till ett zoo i närheten, ser verkligen fram emot att åka dit! De har djur från ekvatorialafrika, Madagaskar, sydostasien och Indonesiska övärlden. Alla här är väldigt taggade på utflykt (även om Sophie först trodde att vi bara skulle åka och handla godiset Zoo..) Känns fantastiskt att ha tid att kunna göra utflykter och utforska närområdet ännu mer än vad vi gjort tidigare. Vi trivs verkligen som fiskarna i vattnet här nere och Sophies hud mår kalas och fortfarande inga tecken på att hon skulle tycka att det är jobbigt med värmen. I skrivande stund har vi 23 grader varmt, halv tio på kvällen, och alltså en bättre svensk sommarkväll fastän att vi med stormsteg närmar oss oktober.

Jag har hunnit ringa några samtal och fixat med remiss till ätträningen i Uppsala så förhoppningsvis står vi snart i kö för att få komma dit. Kötiden är ett år ca så det är inget som händer imorgon direkt, men det passar ganska bra med tanke på den andra behandlingsstarten vi kör igång med när vi kommer hem. Har fortfarande inte fått ett hundra JA ifrån Sophies läkare ännu men om lekterapin går framåt och stickrädslan kanske lägger sig något så verkar det som att det blir av. Jag vill inte ha för höga förhoppningar på något resultat och jag (vi) vill framförallt inte utsätta Sophie för något obehagligt som inte ger resultat men OM det ger resultat vår det helt fantastiskt. Håret har förresten blivit jättetjockt här nere och hon har en ordentlig kalufs uppe på huvudet, enda som är är att hon fortfarande inte har så mycket hår på bakhuvudet och i nacken. Ska försöka ta en bild och instagramma i veckan så att ni får se.

Än så länge har vi bara badat vid poolen men vi ska nog testa stranden iallafall en gång innan vi åker hem, dels för att visa barnen hur det ser ut men också för att kanske få en chans att testa saltvattnet på huden.

Märkligt att tre veckor gått redan och att vi ”bara” har en och en halv vecka kvar nu. Hur är vädret hemma? Är det kallt? Höstigt? Känner verkligen att vi kunnat ladda batterierna här nere och nu blickar vi framåt mot en intensiv höst!

På måndag kommer Mickes föräldrar ner och vi ska spendera de sista dagarna här tillsammans. Ska bli väldigt mysigt! Sophie är väldigt generös och ska låna ut allt här till farmor och farfar, trots att det är deras lägenhet. ”Då får de låna min hiss” och ”jag har en säng till farmor och farfar här”. Lilla hjärtat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *