Incheckade

12,4 kg vägde hon min lilla pärla! Och 86,5 cm lång. Så många centimeter och gram att älska. Så härligt att det går åt rätt håll fortfarande.

Nu är vi incheckade på hotellrummet och barnen sover sött. Felicia i spjälsäng och Sophie mellan mig och Micke. Det har varit en intensiv dag som startade 05.15 med en hungrig och nyfiken Felicia och sedan dess har dagen gått i ett. BVC gick jättebra och vi firade med att äta lunch i centrum och sedan ett snabbt parkhäng innan det var dags att packa ihop och bada innan avfärd till hotellet.

Det är första gången vi träffar hela Iktyosföreningen, tidigare har vi bara träffat region Stockholm, men här är stora delar av landet representerade. Ikväll blev det en kortare introduktion av föreningen och de medlemmar som var på plats och imorgon väntar en föreläsning och sedan grupparbete tror jag. Känner mig väldigt inspirerad redan så det ska bli intressant att se vad morgondagen ger. Efter introduktionen var det fritt fram att umgås och jag och Sophie bestämde oss för att gå till baren med farmor och farfar och Micke och Felicia gick för att sova. Det är väldigt härligt att kunna göra så ibland, vara spontan och strunta i läggningstider eller badrutiner och bara göra det man känner för.

Tidig morgon imorgon, 7.30 är det frukost och kl 9 drar programmet igång så nu är det sovdags för min del. Så mysigt att få krypa ner bredvid en varm, liten, 12400 gram tung kropp som andas rofyllt.

Vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *