Sjukstuga

Hej på er från sjukstugan.

Båda barnen är snoriga, dock feberfria, men vi passar på att vila hemma och kurera oss. Det killar lite i min hals också men jag hoppas att det är passerande. Lekterapin imorgon är därför inställd tråkigt nog, hoppas på att vi kan ta nya tag nästa vecka. Har fått väldigt mycket gjort idag, trots snoriga barn och en del avbrott för att torka rinniga näsor. De har lekt jättebra tillsammans och jag har kunnat rensa bägges (!) garderober och slängt urtvättade och missfärgade kläder och uppdaterat storlekar. De växer så det knakar båda två. Sophie sliter dessutom ut sina kläder snabbt eftersom de feta krämerna sliter extra mycket på kläderna.

Imorse ringde dessutom kocken från förskolan för att stämma av hur det är med gluten i hennes mat för de hade gjort blomkålssoppa på havregrädde men blev osäkra på om det funkade för henne eller inte. Gluten går ju bra, det är vete hon inte tål. Knepigt ibland att hålla isär de två. Blev hur som helst otroligt glad att de ringde och inte bara chansade, det visar på engagemang tycker jag. Utöver rensningen har jag dessutom hunnit ringa och söka dietistmottagningen för att förnya receptet på Sophies sondnäring och som pricken över i avslutade jag och Sophie med en löprunda innan middagen.

Hon är himla rolig, mest hela tiden, men hon hon har kommit in i en period när hon hittar på saker. Under löprundan frågade hon om vi skulle springa förbi båtarna och då svarade jag att jag inte tänkt det. ”Men pappa lovade mig att jag skulle få se på båtarna”. Så det var bara att ta en extrasväng förbi båtarna. Hon får ju inte alltid som hon vill eller hittar på, men just idag spelade det mig ingen roll.

Jag har för övrigt en lyxig helg bakom mig och en lyxig helg framför mig. Helgen som var passade jag och två tjejkompisar på att checka in på hotell och spaa och lyxa till det ordentligt. Jag behövde verkligen få lite egentid, det var längesen jag hade en kväll utan både man och barn och det är viktigt med balans för själen. Vi försöker få till någon kväll här och där när man kan träffa kompisar eller göra något för sig själv men det var längesedan jag sov utan barnen och Micke. Nyttigt och härligt men bäst var det att komma hem och mötas av ”Mammaaaaaa!”.

Så mycket kärlek.

Helgen som kommer åker jag till London, utan både man och barn, för att hälsa på en kompis som bor där. Har bokat ett hotell med gym och dessutom i närheten av en park så hoppas att jag kan få till både ett gympass och ett löppass. Vore riktigt härligt. Det har blivit en hel del träning för min del på sistone och jag märker hur bra jag mår av det. Fysiskt jobbigt såklart men psyket älskar det. Jag blir en mer harmonisk människa om jag kan få ta ut mig lite, det funkar också hur bra som helst för att sortera tankar.

Längtar efter en helg med mitt stora hjärta också, men det får nog bli efter jul och nyår tror jag. Helgerna under hösten blir snabbt uppbokade och snart är det ju faktiskt jul..

Helgen i bilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *