Separationsångest

Godmorgon!

Här är en seg liten familj idag, Felicia vaknade och var jättetäppt vid tre inatt och sedan somnade vi inte om förrän halv fem. Mickes klocka ringde fem och min sex. Sophie är tillbaka på förskolan idag och de skulle på utflykt så det blev en extra tidig lämning. Jag snoozade lite för länge p g a seg natt och väckte henne inte förrän strax innan kl sju så det var lite körigt att lämna till åtta. Men det gick! På bekostnad av lite frukost till Sophie, hon fick ungefär hälften av det hon brukar få och både jag och Felicia hoppade över frukosten.

Det är en frihetskänsla att inte behöva känna sig stressad med Sophies mat på samma sätt längre. Förut har vi ju försökt att ge ikapp hela tiden om hon kräkts, och det gör vi fortfarande om det går, men det är inte på lika blodigt allvar längre. Jag och Felicia har precis ätit frukost på vårt lokala bageri, fralla och kaffe till mig och en liten croissant till mini. Vi har lite svårt att få till hennes glutenintroduktion på ett vettigt sätt hemma i och med Sophies veteallergi så då passar vi på att äta frukost på bageri ibland medan storasyster är på förskolan. Tänk att det finns lösningar på allt. Och bäst av allt – det går ingen nöd på oss.

Imorgon åker jag alltså till London och jag har jätteseparationsångest. Det känns väldigt jobbigt att åka iväg så långt från mina hjärtan men nyttigt att åka iväg på egen hand. Idag ska jag fixa lite hemma, hämta ett paket och sedan packa lite och passa på att mysa extra mycket med de små.

Någon mer som har separationsångest från sina barn? Ska det vara såhär jobbigt att åka bort?

Kaffe och sovande bebis. En av livets topp tio.

En reaktion på ”Separationsångest”

  1. ❤️ Fortfarande får jag klump i halsen och liten tår i ögonvrån varje gång vi skiljs åt. Det går liksom aldrig över. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *