Mjölk

Det var mjölk hon reagerade på i söndags, vi gjorde nämligen ett misstag med sondnäringen. För att göra en lång historia kort så blandade vi ihop Sophies och Felicias mat när vi packade för att hälsa på min mamma i söndags morse, Sophie fick därför i sig 1,5 dl mjölk vilket gav flera allergiska reaktioner i rad. Vi upptäckte inte vårt misstag förrän vi kom hem sent i söndags kväll. Hon svarade ju bra på allergimedicinen till slut men vi ska ändå diskutera med hennes läkare ifall hon kanske ska ha någon mer medicin om det skulle hända något liknande igen. Det var ju ett enkelt misstag, men det hade kunnat bli så mycket värre än det blev. Där ser man vad lite sömnbrist och stress kan göra..

Fördelen, om man kan säga så, är att vi nu vet lite mer kring exakt hur allergisk hon är mot mjölk eftersom hon faktiskt aldrig testat det riktigt innan. Den enkla slutsatsen efter söndagens reaktion är väl då att hon är väldigt allergisk mot mjölk.

Ett par dagar hemma för observation och att låta huden läka lite (utbrottet på ryggen är fortfarande kvar) och idag var hon tillbaka på förskolan igen om än för en kort stund eftersom onsdagar betyder lekterapi.

Lekterapin går väldigt bra och vi hoppas satt det ska fortsätta åt rätt håll. Vi väntar fortfarande på svar ifrån den andra läkaren men förhoppningen är att runt nästa månadsskifte kunna köra igång behandlingen. Såg nu i kalendern att det är en del vårdbesök och trix bokat framöver,

7e är det utvecklingssamtal på föris

8e lekterapi

15e lekterapi

16e tandläkare

17e influensavaccination

20e läkarbesök

23e BVC med Felicia

Puh!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *