Spruta

Har råddat och fixat hela dagen, promenerat, handlat, städat, besökt apoteket och pratat med Sophies läkare. Krämen vi normalt sett använder till Sophie är restad så jag diskuterade med läkaren om det finns något annat vi kan beställa. Hon har lagt in ett recept så får vi se vad APL (tillverkaren) kan prestera. Dessutom skulle hon skriva ut en adrenalinpenna som vi ska ta med nästa gång till sjukhuset och så får de instruera oss i hur vi ska använda den. Känns tryggt att ha en extra backup ifall helgens misstag skulle upprepas, eller något annat inträffa.

Vi väntar fortfarande in den sista läkarens godkännande för att få starta behandlingen, de hade inte hunnit prata med varandra så just nu flaskhalsväntar vi bara. Segt att lägga saker och ting i någon annans händer, men som sjuk har man ju ofta inget val.

Jag håller er uppdaterade!

Nu väntar middag på stan för min del och hemmakväll för Micke. Småbarnsliv eller funkisliv? Gör man saker på egen hand för att man har småbarn eller för att det är svårt att få till det med barnvakt ibland som funkisförälder? Kanske en kombo. Hur gör ni andra med småbarn?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *