Kaffelek

Godmorgon!

Här sitter vi i köket och äter en sen frukost. Sophie brukar få hjälpa till med kaffekapslarna och plocka fram rätt antal och rätt färger, så även idag. Idag ville hon också ha kaffe och varför inte? En liten espresso till treåringen. Frågade om hon ville ha mjölk i kaffet också och blev helt snopen av svaret.

”Nej tack. Jag tål inte mjölk.”

Hon är så medveten hela tiden. Försökte förklara för henne att vi bara har havremjölk hemma och att hon tål all sån mjölk, men det gick nog inte fram. En liten skvätt havremjölk blev det iallafall i espresson.

Idag väntar barnkalas och sedan mingelkväll med bostadsrättsföreningen. Fullt upp med andra ord. Barnkalaset är helt allergifritt för vår del, så tacksamt att gå bort och inte behöva oroa sig. Fina vänner som alltid försöker fixa och greja för att underlätta för oss.

Hoppas ni alla har en bra lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *