På väg!

Godmorgon!

Nu är vi äntligen på väg mot Uppsala och Akademiska sjukhuset! Hela dagen igår gick åt till förberedelser och fix, men nu är vi alltså på väg. Alla Sophies matfavoriter är nedpackade, päronklämmis, salta chips, smör, majskex, päron och köttbullar. Ahlgrens bilar och Piggelin försöker vi nog köpa på plats eller stanna någonstans på vägen.

Vi läste ut boken sent igår kväll och i den finns några konkreta tips och tankesätt som vi ska testa och så hoppas vi på att få fler nycklar och verktyg väl på plats. Jag tror inte att vi kommer att åka hem med en fullt ätande Sophie (det vore orimligt) men jag hoppas att vi kan få hjälp att förstå hennes ätande mera. En sak som slagit mig är att vi ofta säger att hon inte äter, men det är ju faktiskt inte riktigt sant. Hon äter visst, men i ytterst små portioner och vid ett extremt begränsat antal tillfällen varje vecka. Hon tuggar ingenting men hon slickar i sig små mängder av saker som hon känner sig trygg med.

Hur som helst, det ska bli väldigt intressant idag och vi försöker åka dit med öppna sinnen. Som vi har väntat på den här dagen och nu är det äntligen vår tur. Tack till farmor och farfar som inställde sig 06.45 hos oss imorse för att ta hand om Felicia, idag krävs fullt fokus från oss både mig och Micke och då får hon inte följa med.. 🙂

Jag skulle ranka den här dagen som en av topp tio viktiga dagar i mitt vuxna liv, någonstans efter vår bröllopsdag, barnens födslar och husköpet.

Försöker uppdatera er vid tillfälle!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *