Round two

Så var vi iväg igen, dags för immunglobulin omgång två. Kanske är det sista gången på sjukhuset, nästa gång ska vi testa att göra behandlingen hemma.

Förra gången reagerade hon på bedövningsplåstret så den här gången testar vi att smörja bedövningssalva på benet och linda runt plastfolie, ingen hit den här gången heller. Vi får se hur det sitter när vi kommer fram.

Det är lika jobbigt när hon blir ledsen och hysterisk den här gången som förra men det känns ändå annorlunda. Kanske för att vi vet att det går över ganska snabbt, kanske för att det känns som att första behandlingsomgången haft effekt. En stor fördel med att vara mycket på sjukhuset är att vi börjar få rutin på det, i början packade vi ner halva huset och släpade med oss men nu har vi bra snurr på det så allt som behövs är att jag tar en större väska. Och precis som jag skriver det här slår det mig att vi glömt Sophie necessär med mediciner och krämer, så mycket för rutin haha. Tur att farfar kan rycka ut och leverera den..

Känner att jag babblar iväg lite nu, ska lägga ner mobilen och fokusera på vad som komma skall. Vi hörs lite senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *