Lite dagen efter

God förmiddag allihop!

Idag är vi helt lediga, så himla skönt. Vi har precis varit hos en kompis och lekt och ätit lunch, jag och barnen. Jag känner mig lite trött idag, nästan lite dagen efter men det kan ha att göra med en kort natt också.

Det gick bra igår, betydligt bättre än förväntat. Bedövningssalvan var det värsta, sedan fick hon själv visa lekterapeuten och sköterskan hur nära nålen kunde komma låret. När hon kom till det bedövade området så stack hon (med skyddsplasten) på låret och verkade själv bli förvånad över att det inte kändes något. Kul att se att alla sessioner på lekterapin gett resultat!

När det var dags att sticka på riktigt var det inte lika roligt men sköterskan som höll Sophies ben sa att hon inte behövde hålla fast det lika hårt den här gången och det är alltid något, det går iallafall åt rätt håll.

Vi såg inte lika tydlig effekt den här gången mot förra gången men det kan också bero på att huden generellt är bättre den här gången mot förra gången. Eller så var det placebo förra gången, vem vet?

Håret växer iallafall lite mer nu och det vore ju fantastiskt om hon kunde få en lite kalufs även på bakhuvudet. Vi får hoppas och se.

Jag vet att jag lovat er ett inlägg om ätträningen och jag har inte glömt bort det, det har bara inte funnits tid att sitta och skriva och sammanfatta det. Men snart så..

Stor kram och trevlig helg till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *