Uppdatering

Sophie var dålig igår kväll och imorse så vi blev oroliga att hennes saltbalans skulle rubbas, speciellt som hon kräktes upp allt vatten och mat till frukost och inte hade kissat något än. Så Micke pratade med sjukhuset och efter att ha rondat vid nio bestämdes det att vi skulle avvakta till lunch och se hur läget var då.

Till vår stora lättnat så kissade hon strax därefter och har i stort sett fått behålla den mat hon fått i sig under dagen. Mitt på dagen var det full fart som vanligt och sedan kroknade hon lite på eftermiddagen för att nu vara lite piggare igen. Så vi har än så länge inte behövt åka in och det verkar som att vi slipper det den här gången.

Det blir ett par dagar hemma för hennes del så vi kan se så att hon är på banan igen men den största oron har släppt.

För egen del har jag fått i mig lite mat och en del vätska och börjar känna att livet återvänder. Fy för magsjuka alltså.

Det ser också ut som att Micke kommer iväg imorgon bitti, välförtjänt efter först en sjukdomsomgång själv och sedan ett dygn själv med barnen och en hjälplös fru.

Imorgon hoppas jag att inlägget om ätträningen äntligen blir färdigt, håll ut vänner.

Kram till er alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *