Hemmabehandlingen

Åh vad bra det gick i lördags hörni!

Sophie var hur medgörlig som helst, skrattade när vi la bedövningssalvan och lindade med plastfolie och var urcool medan vi fixade och trixade. Mamman klantade sig dock och spillde läkemedel innan infusionen så vi var tvungna att öppna en till förpackning och tyvärr så stack jag i utkanten på det bedövade området så det stack till och då blev hon ledsen men i övrigt gick det hur bra som helst!

Håret växer så mycket som det bara kan och nu har hon tjockt kort hår på ovansidan av huvudet och tunt, kort hår på baksidan av huvudet men även det blir längre för varje vecka. Så spännande att se var det här slutar någonstans!

En reaktion på ”Hemmabehandlingen”

  1. Hej Anna!
    Oh,vad roligt att höra att hon är så duktig,men hon är en tapper och jäv…
    anamma i henne.
    Ni är så fantastiska och tappra och kämpa anda i hela familjen.

    Lycka till?❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *