Krupp

Hej vänner,

Påsken och tiden sprang ifrån mig, här har det varit fullt upp. Vår påskhelg började ju något dramatiskt med att Sophie ramlade i trappan och bet sig i tungan, det verkar nu vara läkt. Tänderna är kollade och tungan likaså och sista kollen gör vi på fredag då vi ska tillbaka till tandläkaren en sista gång för den här gången. Tre gånger på två veckor, det ni!

Annars tycker jag att Sophie mår väldigt bra just nu. Vi gjorde ytterligare en behandling i helgen som var och det gick hur bra som helst. Både jag och Micke var helt mållösa, vi fick sätta fast nålen utan några tårar och utan att hålla fast benet. Snacka om framsteg! Så imponerad.

Veckan efter påsk blev barnen förkylda och jag likaså så mycket energi har gått åt till att se till att vi alla skulle bli friska och hålla hushållet i rull. När vi trodde att förkylningarna var borta så överraskade Felicia oss med ett kruppanfall natten till idag så hon, jag och Micke har varit lite mosiga idag. Det var hennes första anfall och vårt också för den delen och det var verkligen obehagligt. Kämpigt att se henne så hängig och ha så jobbigt med andningen under en längre tid. Till slut ringde vi i samråd med 1177 efter en ambulans och de hjälpte henne att inhalera adrenalin. Hostandet och kraxandet fortsatte dock hela natten så till slut satte vi oss i hennes rum med öppet fönster och då kunde hon äntligen somna. Besökte vårdcentralen imorse och fick betapred vilken nu verkar ha hjälpt litegrann.

Ska precis krypa ner i sängen med henne och hoppas på att den här natten blir lugnare. Är det inte det ena så är det det andra..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *