Mot Uppsala!

Hej från bilen på väg mot Uppsala!

Här sitter vi, taggade och förväntansfulla, på väg mot Folke Bernadotte med fullproppad kylväska med alla Sophies matfavoriter. När hon kom ner i köket igår kväll så höll jag på att packa lite och så spärrade hon upp ögonen och utbrast ”men OJ mamma. Vad mycket saker!”

Försöker att inte ha för stora förväntningar, men det är svårt alltså. Även om hon börjar äta ordentligt så kommer vi ju leva med knappen ett bra tag till, både för mediciner och påfyllnad av extra mat, men det känns svindlande att tänka att vi snart kanske kan äta en hel måltid ihop hela familjen och inte hålla på med knappen så mycket.

Ägnade hela dagen igår åt att laga mat och förbereda åt oss så nu har vi mat för både den här veckan och nästa vecka. Köttbullar, köttfärssås, kyckling med potatis och fiskgryta blev det. Som pricken över i fick vi feeling och svängde ihop kanelbullar också. Jag vet inte hur jag ska förklara men jag vill inte att hon ska missa något alls i matväg OM hon nu skulle äta mer för egen hand och därför vill jag ha saker redo så vi kan plocka fram om hon vill ha.

Jag går all-in utifall att om ni förstår vad jag menar. Trodde inte att det skulle påverka mig så känslomässigt som det faktiskt gjort. När jag kavlade bulldegen igår blev jag alldeles rörd, för tänk om det är just de här bullarna som hon faktiskt kommer att äta sen? Det blev tre nypor extra kärlek i de där bullarna igår kan jag tala om. Och lite extra kanel för det vet jag att hon gillar.

Alla favoriterna

Borde kanske starta storkök?

Snart framme, försöker uppdatera vid tillfälle!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *